Yvonne Sabrina
Image default
Vakantie

Een camping op de Waddeneilanden

Ga eens lekker eilandhoppen. Een eiland is een kleine wereld op zichzelf. Je merkt dat wanneer je bijvoorbeeld in Griekenland een rondreis langs een paar eilanden maakt.

Hetzelfde geld voor de Waddeneilanden. Ze liggen vlakbij, maar ze hebben hun eigen gewoontes en unieke natuur. En omdat je er alleen kunt komen via de veerboot, voelen ze ook echt als een verre bestemming.

Als je de unieke omgeving van een (of meer) van de Waddeneilanden echt tot het uiterste wilt beleven, dan kies je voor een verblijf op een camping.

Denk je bij het woord “camping” aan gedoe met tentharingen en stokken, aan slapeloze nachten op een bobbelig luchtbed en aan worstjes-uit-blik als avondeten, lees dan nog eventjes verder. Want kamperen kan ook in weelde.

Alleen een camping met luxe

Op www.glampings.nl hebben we heel bewust gekozen om alleen plek te bieden aan de beste campings op de Waddeneilanden. Via onze site boek je heel eenvoudig een luxe kampeerverblijf op een van de Waddeneilanden. Je slaapt in een luxe safaritent of lodgetent, op een kwalitatief hoogstaande camping op het eiland van je keuze.

Kies voor de kleinschalige familie camping op Texel, de boerderijtent op Terschelling, de boeren camping op Ameland of het luxe verblijf op een landal Greenpark op Texel. Als camping gast mag je bij elk van deze aanbieders gebruik maken van alle faciliteiten. Natuurlijk valt daar het zwembad onder, maar heel eerlijk: wie zit er te wachten op een zwembad, als het hele Waddeneiland aan je voeten ligt?

Welk van de Waddeneilanden je voorkeur ook heeft, je kunt rekenen op een accommodatie die alle luxe biedt die je mag verwachten.

Nieuwsgierig geworden naar de haast onmogelijke combinatie van avontuur en luxe die je kunt vinden op de camping op de Waddeneilanden? Kijk dan direct naar het aanbod op www.glampings.nl.