Yvonne Sabrina
Image default
Woningen

Een slotenmaker langs laten komen

Ben je er niet zeker van dat je goed beveiligd bent in je eigen huis? Dan is het verstandig om alle deuren en poorten eens te controleren en eventueel de sloten te laten vervangen. Slotenmaker Nuenen kan bij jou de nieuwste sloten komen installeren. Deze sloten zijn voorzien van de meest recente moderne technieken en beschermt uitstekend tegen inbraakpogingen. Ook kan de slotenmaker je tips meegeven om de kans op inbraak nog kleiner te maken.

Tips tegen inbrekers

Met een paar kleine aanpassingen is het al mogelijk om inbrekers goed af te schrikken. De meeste inbrekers gaan pas een huis binnen als alle lichten uit zijn, de deur makkelijk open te krijgen is of wanneer ze al lang geen activiteit binnen hebben gezien. Sommige inbrekers zijn echter brutaal en bellen gewoon aan. Zodra de deur dan open gaat, stormen ze met geweld naar binnen.

Een manier om dat te voorkomen is een deurbel met camera. Deze staat in verbinding met je telefoon. Als iemand aanbelt kun je meteen zien wie er voor de deur staat.

Een ander middel tegen inbrekers is het ophangen van een camera die gericht staat op de voordeur. Veel kwaadwillende mensen schrikken al af bij het zien van een camera. Ze willen het risico namelijk niet nemen dat ze op beeld komen.

Daarnaast is het altijd handig om bij de voor- en achterdeur een lamp op te hangen met bewegingssensor. Deze gaat af als er iemand voor beweegt. Het licht zou de bewoners kunnen waarschuwen. Echter zijn er ook varianten van op de markt die een seintje geven naar je telefoon.

Bij slotenmaker Nuenen kun je altijd advies vragen over huisbeveiliging. Ook kun je een risicoanalyse door ze laten uitvoeren. Dan weet je meteen waar de zwakke plekken van je huis zich bevinden.

http://slotenmaker112.nl/slotenmaker-nuenen/