Yvonne Sabrina
Image default
Auto's en Motoren

Mijn ervaring met het huren van een bestelwagen van Adrem

Recentelijk heb ik mijn tante geholpen met het verhuizen van haar spullen uit een appartement in Sittard naar een appartement in Simpelveld. Een bestelbus huren in Sittard bood de perfecte oplossing om het meubilair van mijn tante in te vervoeren. Gelukkig had de bestelbus veel laadruimte en een laadlift. Hierdoor was het meubilair dat nog in het appartement stond, geen probleem om te vervoeren. Ik vertel onze ervaring met Adrem Limburg.

Verhuizen met een bestelbus in Sittard

De bus hebben we, mijn vader en ik, om 10u bij Adrem in Sittard op locatie opgehaald. Hierbij hebben we gekozen om de bus te verzekeren, omdat het verkeer midden in het centrum van Sittard vaak onvoorspelbaar is. Het is druk dus een ongeluk zit in een klein hoekje. Aan de balie werden we vriendelijk geholpen door een jongeman en zijn we samen de beschadigingen aan de bus gaan controleren. Na deze kleine beschadigingen vastgelegd te hebben konden we beginnen met verhuizen en konden we op weg naar mijn tantes appartement. 

  

Gelukkig veel laadruimte in de bestelwagen

Toen we in het appartement aankwamen bleek het materiaal van mijn tante toch een stuk meer en veel zwaarder dan in eerste instantie werd verwacht. We moesten een tweedelig bankstel, een tweepersoonsbed, ligstoelen, staande lampen, een marmeren tafel, keukenstoelen en nog wat kunst vervoeren. Van tevoren hadden we precies bedacht wat waar in de bus geplaatst moest worden en in welke volgorde. Dit is voor elke verhuizing zeker aan te raden, omdat je anders voor vervelende verrassingen kunt komen te staan. Dit is natuurlijk onwenselijk tijdens een verhuizing die snel en georganiseerd moet lopen.

Rugklachten voorkomen door een bestelbus met laadlift

Van tevoren hadden we alles gepland qua indeling en wanneer welk meubelstuk in de bestelbus geladen moest worden. Echter bleek het sjouwwerk door het gewicht nog niet zo gemakkelijk met twee personen. De bus moest echter die zaterdagmiddag om 16:30u terug zijn op locatie in Sittard. Omdat ik al kon inschatten dat het langer zou duren besloot ik om contact op te nemen om 12u met Adrem. Hier leek een bestelwagen huren in Sittard namelijk de beste optie voor de zaterdag. Eenmaal gebeld kreeg ik de eigenaar aan de lijn en die dacht gelukkig met ons mee om tot een oplossing te komen. Voor 50 euro extra zouden we de bus ook voor de zondag kunnen huren. Hierdoor konden we die bus ook om 20u ’s avonds afleveren. De eigenaar zou er dan voor zorgen dat er een bus van Heerlen naar Sittard vervoerd zou worden voor de volgende verhuurder. Door deze extra tijd heeft mijn tante de mogelijkheid gekregen om rustig afscheid te kunnen nemen van haar appartement en bovendien hebben we de verhuizing op een wenselijk tempo uit kunnen voeren.

Adrem, bedankt!

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/bestelbus-huren-sittard/