Yvonne Sabrina
Electronica en Computers

API Management: deel data en bouw uw platform

Met API Management bedoelen we een geheel van back-end onderdelen achter uw platform of website. Onder meer publicaties, gateway, beveiliging en analyseren van de gegevens is onderdeel van dit systeem. Met API’s geeft u als het ware toegang aan derde partijen om relevante data van uw platform te lezen en andersom kunt u ook gebruik maken van relevante elementen van andere websites. Zo komt u middels API Management in een bewezen systeem met goed beveiligde websites, waarbij data zorgt voor versterking van het concept. De mogelijkheden om te monitoren en analyseren heeft als additioneel voordeel dat u marketing effectiever kunt inzetten. Hiervoor kan Kentico CMS goed van pas komen.

Conversieoptimalisatie met API Management en Kentico CMS

Twee systemen die perfect op elkaar aansluiten. Middels API Management zorgt u voor een gedegen platform met alle facetten van back-end beheer. Door te analyseren, monitoren en trends te achterhalen kunt u toepassingen van Kentico CMS optimaal benutten. Kentico CMS is een volledig ontwikkelde omgeving voor marketinguitingen als mail, online marketing en contentmanagement. Het ontwikkelen en vernieuwen van uw platform kost doorgaans erg veel tijd, maar Kentico CMS is een gestandaardiseerd en hoogstaand concept, waarmee u eenvoudig en flexibel aanpassingen doet aan het platform. Zo kunt u conversie een directe impuls geven.

Kentico CMS inzetten voor optimalisatie

Data is de sleutel naar een verhoging van de conversie. Kentico CMS is een totaaloplossing om al uw marketingzaken in één handige tool op hetzelfde moment te sturen. Maak tevens gebruik van rapportages, test zelf en stuur op conversie voor uw platform. Met API kunt u zowel kiezen voor interne als externe API’s, waardoor uw data door een groot aantal platformen gelezen kan worden. Bij Datacon vertelt men graag meer over dit concept en hoe dit uw bedrijf verder kan helpen. Bent u op zoek naar een veelzijdige oplossing voor marketinguitingen en wilt u deze flexibel kunnen wijzigen om maximale conversie te bewerkstelligen? Kies dan voor Kentico CMS en API Management voor uw platform.