Yvonne Sabrina
Electronica en Computers

Heeft u een cameramast nodig om uw terrein te beveiligen? Kies voor deze ervaren specialist

Het is van belang dat een groot terrein of grote parkeerplaats goed beveiligd is. Zeker in de avond, wanneer het terrein bijvoorbeeld afgesloten wordt, wilt u er zeker van zijn dat onbevoegden, die toch besloten hebben om het terrein te betreden, worden getraceerd. Om een adequate beveiliging van uw terrein te bewerkstelligen door middel van een cameramast op een of meerdere locaties, schakelt u Europmast B.V. in. U kunt hier kiezen voor een vaste of kantelbare cameramast, altijd van de hoogste kwaliteit. Dit bedrijf heeft immers al meer dan 30 jaar ervaring in Nederland en België met cameramasten. Dit doen zij voor zowel bedrijven als particulieren.

Vaste en kantelbare cameramasten in diverse uitvoeringen

Een groot terrein beveiligen en bewaken, kan tegenwoordig niet meer zonder een goede cameramast. Ook op grote particuliere terreinen is dit vaak nodig. Een cameramast met een goede beveiligingscamera is een efficiënte en eenvoudige manier om zicht te houden op alles wat er gebeurt op uw terrein en rondom uw pand. Europmast B.V. levert thermisch verzinkte cameramasten en deze kunnen direct gebruikt worden om camera’s en andere apparatuur op te bevestigen. Er bestaat een verschil tussen een kantelbare en vaste cameramast. Het voordeel van een kantelbare is dat deze gebruiksvriendelijker is ten opzichte van de vaste. Moet de camera worden vervangen of aangepast? Dan kan één persoon de kantelbare cameramast eenvoudig omklappen.

Altijd een oplossing die past in uw situatie

Zowel de vaste als de kantelbare cameramasten zijn bij dit bedrijf verkrijgbaar in de maten 4, 6, 8, 10 en 12 meter. Ook kunnen beide masten worden voorzien van accessoires als stabilisatieplaten, camera-opzetstukken en klimbeveiliging. Europmast B.V. is een bedrijf dat altijd met u meedenkt en op een flexibele manier naar oplossingen zoekt. Bovendien bieden zij altijd betaalbare toepassingen aan die naadloos op uw wensen aansluiten. Schroom niet om contact op te nemen met de behulpzame medewerkers van deze beveiligingsexpert.

https://europmast.nl/