Yvonne Sabrina
Image default
Electronica en Computers

Door tijdsregistratie vergroot u de veiligheid in uw bedrijf

Bent u op zoek naar goede beveiligingsoplossingen voor uw bedrijf? Bekijk dan eens het aanbod van Easy Secure. Deze specialist heeft namelijk diverse oplossingen voor het beter beveiligen van diverse soorten panden. Denk daarbij onder andere aan tijdsregistratie, toegangscontrole, aanwezigheidsregistratie, bezoekersregistratie en projectregistratie. De diverse soorten beveiligingsoplossingen worden in verschillende situaties toegepast, maar zorgen allemaal voor meer veiligheid. U kunt namelijk precies bijhouden wie er wanneer in uw pand aanwezig is of was. Wilt u weten welke oplossing het meest passend is voor uw situatie? Lees dan snel verder!

Kies uit diverse soorten systemen

De diverse systemen van Easy Secure zijn allemaal uitstekende oplossingen voor het vergroten van de veiligheid in uw organisatie. Zo wordt de tijdsregistratie op basis van biometrie uitgevoerd. Zo kunnen verschillende zaken op de seconde nauwkeurig bijgehouden worden. Daarnaast is het mogelijk om dit systeem met andere toepassingen te koppelen of de registratie bij te houden door middel van een pas of code. Als u uw bedrijf wilt beveiligen door middel van toegangscontrole, kunt u onder andere kiezen uit vingerscans, kaartlezers, codetableaus en gezichtsherkenning. Daarnaast werkt aanwezigheidsregistratie, net zoals tijdsregistratie, met oplossingen op basis van biometrie, een pas of pincode. Als laatste kunt u bij dit bedrijf terecht voor projectregistratie en bezoekersregistratie. Bij projectregistratie kunt u alle informatie rondom een bepaald project overzichtelijk en digitaal in kaart brengen. Een bezoekersregistratie houdt in dat alle bezoekers van uw bedrijf via een softwaresysteem geregistreerd worden. Zo houdt u altijd overzicht over het aantal aanwezigen in uw pand.

Afdelingsmanagers hebben meteen de juiste informatie

Wanneer u aan de slag gaat met tijdsregistratie kunt u hiermee meten hoe lang elke werknemer aanwezig is op de werkplek. Deze informatie is relevant voor de HR-afdeling van uw bedrijf. Maar ook afdelingsmanagers kunnen relevante informatie uit deze data halen. Zij kunnen op deze manier bijvoorbeeld inzien hoeveel uur er precies is gewerkt. Schakelt u Easy Secure in? Vertel de experts van dit bedrijf dat wat u precies wilt bereiken met tijdsregistratie. Zij maken dan een digitale omgeving die exact bij u en uw wensen aansluit.

https://www.easysecure.nl/