Yvonne Sabrina
Image default
Electronica en Computers

Excel Eurocode rekenbladen voor de berekening van uw bouwkundige constructies

Heeft u een bedrijf dat regelmatig bezig is met het berekenen van bouwkundige constructies? Gebruikt u hiervoor Excel maar bent u op zoek naar een manier om dit eenvoudiger te maken? Bekijk dan eens de website van Qec! Dit bedrijf biedt ongeveer 135 Excelbestanden aan waarmee bouwkundige constructies gemakkelijk berekend kunnen worden. Ze noemen dit ook wel Qec-Rekenbladen. Deze Excel Eurocode rekenbladen zijn ontwikkeld door drie constructeurs die zelf dagelijks werken met rekenbladen en gewichtsberekening. Hierdoor kennen zij de wensen en behoeften van hun klanten beter. Daarnaast kunnen ze door hun jarenlange ervaring en expertise advies op maat geven.

Keuze uit verschillende pakketten met rekenbladen

De Excel Eurocode rekenbladen van Qec worden in verschillende pakketten aangeboden. Alle pakketten bevatten verschillende rekenbladen en zijn voor diverse doeleinden geschikt. Zo biedt deze specialist zowel een basic als advanced pakket aan. Daarnaast vindt u ook pakketten die speciaal bedoeld zijn voor het berekenen van betonnen, houten, stalen en metselwerk constructies. Op basis van uw wensen kunt u zo het geschikte pakket uitkiezen voor de berekening van uw constructie. Naast de berekening en controle van bouwkundige constructies kunt u met de rekenbladen ook eenvoudig de belastingbepaling achterhalen.

Neem contact op met deze professionals voor vragen en advies

De Excel Eurocode rekenbladen van Qec zijn helder en overzichtelijk, goed beveiligd en worden regelmatig verbeterd en aangevuld. Zo profiteert u van rekenbladen van de beste kwaliteit, waarmee u uw bouwkundige berekeningen eenvoudig kunt maken. Wilt u meer informatie over de rekenbladen van deze specialist? Neem dan gerust contact met hen op om uw vragen te stellen. Ook wanneer u niet goed weet welk soort pakket u in uw situatie nodig heeft, kunt u contact opnemen. De professionals van dit bedrijf geven u graag advies op maat en denken met u mee. Dit hoort allemaal bij hun uitstekende dienstverlening en service!