Yvonne Sabrina
Image default
Electronica en Computers

Waarom ik thuis een Online Excel Cursus volg.

Een Excel Cursus volgen, zal jou het zelfvertrouwen geven om met Excel aan de slag te gaan en helpt jou om zelfs de nieuwste functies te leren kennen. Excel is een ongelofelijk handig computerprogramma. Zowel thuis als op de werkvloer. Het begrijpen en kunnen toepassen van Excel is volgens onderzoek een van de belangrijkste vaardigheden om op jouw CV te kunnen zetten. Excel kunnen gebruiken, is een waardevolle vaardigheid.

De cursus heeft veel voordelen

Het op een eigen tempo kunnen werken aan de Online Excel Cursus is het grootste voordeel. Je werkt daarnaast op de momenten dat het voor jou het beste uitkomt. Er wordt gebruik gemaakt van video’s om uitleg te geven, zo krijg je de skills die je nodig heeft zo snel mogelijk onder de knie. Dit is waarom de Online Cursus Excel van Compu Academy voor iedereen prima te volgen is.

Heel veel mogelijkheden

Excel heeft enorm veel mogelijkheden. Excel is . Wist u dat u Excel kunt gebruiken om ingewikkelde statistische en wiskundige berekeningen uit te voeren? Of simpelweg kunt gebruiken om een eenvoudige optelling te maken? In Excel kunt u ook prima databases invoeren, gebruik maken van de functies importeren en exporteren en een link naar andere programma’s maken (zoals bijvoorbeeld Word, Powerpoint, Access, etc.)

Werken vanuit thuis

Omdat de cursus zo makkelijk vanuit thuis te volgen is, wil ik graag drie tips met u delen om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken.

  1. Plan pauzes. Ooit van de Pomodoro timer gehoord? Zet en wekkertje dat na 20 minuten af gaat. Gaat hij af? Dan heb je recht op 10 minuten pauze. Goed bezig.
  2. Zorg voor een comfortabele setting. Kleed je in gemakkelijke kleding, steek een geurkaarsje aan en pak er een lekker drankje bij. Kortom, zorg voor de ideale setting om in te werken.
  3. Zet je notificaties uit. Niets is zo irritant als gestoord worden tijdens het werken. Zet daarom je mails, whatsapp, Instagram en Facebook notificaties tijdens het werken uit. Zo kun jij in alle rust je ding doen.

 

En nu snel beginnen aan de Online Excel Cursus!

 

https://compu-academy.nl/cursus-excel/