Yvonne Sabrina
Image default
Electronica en Computers

Een refurbished iPhone heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Wil je een nieuwe telefoon kopen en ben je fan van het merk Apple, maar is de nieuwste iPhone net te duur voor je? Dan is het een goede oplossing om een refurbished iPhone te kopen. Dan heb je toch een goed functionerende iPhone, maar dan tegen een betaalbare prijs. Refurbished smartphones van Apple zijn namelijk vaak 30% tot 40% goedkoper dan de nieuwe modellen. Zeker wanneer je jouw refurbished smartphone bij fonu.nl koopt. Deze webshop levert deze telefoons namelijk tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor geniet je nog lang van je aankoop en weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

De telefoons worden pas na het doorlopen van een grondige check verkocht

Voordat een refurbished iPhone in de verkoop belandt, wordt er bij fonu.nl eerst een grondige en strenge keuring uitgevoerd. Daarbij worden eventuele reparaties gedaan en wordt de telefoon altijd professioneel gereinigd. Pas als de smartphone door deze keuring heen komt, mag hij in de verkoop. Als je jouw refurbished telefoon bij deze webshop bestelt, weet je dus zeker dat de smartphone uitstekend functioneert. Hier krijg je zelfs twee jaar garantie op! Dat is meer dan dat je op sommige nieuwe toestellen ontvangt.

Bestel je smartphone online en profiteer van razendsnelle levering

Er zijn meer redenen om jouw refurbished iPhone bij fonu.nl te bestellen. Zo levert dit bedrijf niet alleen kwaliteit en een uitgebreide garantie, je hebt ook de keuze uit een ruim aanbod. Er zijn verschillende modellen, kleuren en opslagcapaciteiten. Hierdoor vind je zeker een iPhone die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Daarnaast hoef je nooit lang op je nieuwe aankoop te wachten. Wanneer je de telefoon voor 17.00 uur bestelt, heb je deze namelijk morgen al in huis. Zo heb je binnen de kortste keren een betaalbare iPhone in handen. Dat wil jij toch ook? Ontdek het aanbod!

https://www.fonu.nl/