Yvonne Sabrina
Image default
Bedrijven

De mooiste nacht en dag kleding

De slipdress is weer helemaal in de mode en terug van weggeweest.. Vroeger werd de slipdress alleen maar in de slaapkamer gedragen. Tegenwoordig is het niet meer dan normaal om het ook buiten de deur te dragen. Hierdoor is het ook weer helemaal in trek, je kunt het namelijk bijna altijd dragen. Zo koop je dus twee stukken voor de prijs van een! Met een leuke paar schoenen en stoere sieraden draag je de slipdress perfect op een festival. Of draag je het liever met een kimono in de slaapkamer?

Rondingen

Rondingen komen perfect te voor schijn met het dragen van een slipdress, dus je moet ook echt niet bang zijn om deze te tonen! Ze zijn in alle maten beschikbaar, waardoor die van jou er ook zeker tussen zit. Als je het iets te veel van het goede is om met een slipdress de deur uit te geven kan je ook kiezen voor een mooi jurkje. Hiermee ga je het ook zeker goed doen.

Satijn of katoen

Of je de slipdress buiten de deur gaat dragen of alleen in de slaapkamer is wel belangrijk om van te voren te weten. Dan weet je ook zeker welke stof bij jou past. Wil je graag de deur uit met de dress? Dan ga voor satijn. Ga je een slipdress halen om alleen maar in bed aan te doen? Dan is zacht katoen het beste om te kiezen. In slipdresses wordt tevens ook vaak kant gebruikt om het een mooi romantisch tintje te geven.

 

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/babydoll-slipdress/