Yvonne Sabrina
Image default
Bedrijven

De brievenbusdoos is populairder dan ooit

Brievenbusdozen worden gebruikt om kleine producten in te vervoeren die te groot zijn voor een normale envelop maar te klein voor een pakket. Brievenbusdozen zijn gemaakt van minigolfkarton. Deze dozen bieden de beste bescherming en kunnen uw producten, documenten of boeken veilig vervoeren. Brievenbusdozen zijn er in verschillende formaten, waaronder 355 x 170 x 27 mm en 350 x 250 x 27 mm. Alle brievenbusdozen zijn voorzien van tape om ze makkelijk af te sluiten. Is uw product niet geschikt voor brievenbussen? Kijk dan ook eens bij verschillende verzenddozen.

 

Voordelen van een brievenbusdoos

• De duimclip heeft een scheuropening voor eenvoudig openen

• Eenvoudig op te zetten verpakking.

• Zeer stevig, dus zeer geschikt voor het versturen van producten of boeken.

• Met zelfklevende sluitstrips, waardoor diefstalveilig verpakken eenvoudig is.

Een bijkomend voordeel van brievenbusdozen is dat de bezorgkosten beperkt worden. Er valt meer in te vervoeren dan een normale envelop, maar een fractie van de kosten is aanwezig ten opzichte van een pakket. Hierdoor zijn brievenbusdozen extreem populair onder kleine webshops, en wij snappen we waarom!

Een alternatief

Een opkomend alternatief voor brievenbusdozen zijn monstertas enveloppen. Ook voor deze enveloppen geld dat er meer in past dan bij normale enveloppen. Let wel op: monstertas enveloppen bieden een fractie van de bescherming die brievenbusdozen kunnen aanbieden, en zijn dus veel vatbaarder voor schade.

Brievenbusdozen bieden een uitermate geschikte oplossing voor het vervoeren van kleding en kleine producten. Wij snappen wel waarom ze in trek zijn, ben jij al om?

https://verpakgigant.nl/product-categorie/verzendverpakkingen/brievenbusdozen/