Yvonne Sabrina
Image default
Bedrijven

Het kinderdagverblijf in Rijswijk

Je kind is oud genoeg om naar het kinderdagverblijf in Rijswijk te gaan. Het kinderdagverblijf kan in principe al vanaf dat je kind 0 jaar is en loopt door tot je kind 4 jaar is. Is je kind 4 jaar geworden? Dan gaat je kind overdag naar school. Je kan er als ouder dan wel voor kiezen om je kind na schooltijd naar de opvang te laten gaan. Dan spreken we niet meer over het kinderdagverblijf in Rijswijk, maar over de buitenschoolse opvang in Rijswijk. De buitenschoolse opvang is voor kinderen van 4 jaar tot en met 13 jaar. Je kind kan hier dus de gehele basisschool periode heen. Ben je benieuwd naar het kinderdagverblijf? Lees dan verder.

 

Omgeving

Het kinderdagverblijf in Rijswijk is een warme omgeving voor je kind. Je kind kan hier op zijn of haar eigen tempo zichzelf en de wereld om zich heen ontdekken. Het kinderdagverblijf is bovendien een plek van veiligheid en vertrouwen. Iets wat kinderen nodig hebben om nieuwe stappen te durven zetten en zichzelf zo te ontwikkelen. Het kinderdagverblijf zorgt voor deze sfeer, waardoor je kind zich al snel thuis zal voelen. Op het kinderdagverblijf worden iedere dag activiteiten gedaan die je kind prikkelen om iets nieuws te ontdekken.

 

Educatie

Op het kinderdagverblijf wordt vaak ook voor- en vroegschoolse educatie aangeboden. Dit korten we voor het gemak af met VVE. VVE is een speelse manier van lesgeven voor je kind, waarbij alle ontwikkelingsgebieden extra worden gestimuleerd worden. Dit programma richt zich in het kort dan ook op taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, cognitieve ontwikkeling en motorische ontwikkeling. Ook wordt er al gewerkt aan rekenvaardigheid en ruimtelijk inzicht, doordat dit in deze manier van lesgeven wordt betrokken.

 

Kosten

Het kinderdagverblijf kost voor iedereen iets anders. Het hangt daarbij af van de opvangvorm die je kiest en je persoonlijke situatie. Wel zijn alle tarieven scherp geprijsd. Alle tarieven zijn bij de kinderopvang    in Rijswijk inclusief luiers, voeding, vers fruit, tussendoortjes, activiteiten en materialen. Zo weet je zeker wat er allemaal in de prijs zit en kom je niet opeens voor onverwachte kosten te staan. Wil je het precieze tarief weten wat voor jou van toepassing is? Raadpleeg dan de website.

https://www.dakkindercentra.nl/locaties/rijswijk/