Yvonne Sabrina
Image default
Bedrijven

Vind de perfecte meubelhoes voor jouw bank of stoel!

Is die oude hoes om jouw bank of stoel wel toe aan vernieuwing? Probeer dan eens een nieuwe meubelhoes! Deze staat niet alleen mooi in jouw huiskamer, maar het beschermt ook jouw bank of stoel tegen huisdieren, spelende kinderen, vuil of vlekken. Hieronder lees je waar je dé hoes kan vinden die precies voor jou gemaakt is.

Kijk naar het materiaal

De meeste hoezen worden gemaakt van katoen, wol, polyester, linnen of stretch spandex. Elk van deze materialen heeft zijn eigen voordelen. Als je bijvoorbeeld denkt dat jouw meubel veel te verduren gaat krijgen, dan is het het beste om te kiezen voor een duurzame meubelhoes van zwaar katoen.

Als je vooral een stijlvolle hoes zoekt die je makkelijk om jouw meubel kan doen, dan kun je kiezen voor elastische stretchstof. Deze kan worden geleverd in verschillende stijlen en texturen, zoals imitatiesuède of corduroy. Als je bang bent voor vlekken, dan is het slim om te kiezen voor een donkergekleurde hoes of een hoes met een patroon, zodat vlekken minder zichtbaar zijn.

Let op de juiste afmetingen

Voordat je jouw hoes bestelt, is het noodzakelijk om jouw bank of stoel op te meten. Dit doe je door vanaf de buitenrand van de ene arm tot de buitenrand van de andere arm te meten. De meeste hoezen passen overigens het beste op meubelen met ronde armleuningen. Maar je kunt tegenwoordig wel hoezen vinden voor elke pasvorm. Een laatste overweging die je kunt maken, is om de hoes in één stuk of in meerdere stukken te halen. Meerdere stukken zijn moeilijker om om het meubel heen te doen, maar makkelijker om te wassen.

 

https://bankhoesdiscounter.nl/pages/meubelhoes

Gerelateerde artikelen

De mooiste nacht en dag kleding

Zet die meldingen nu gewoon uit

Zindelijkheidstraining