Yvonne Sabrina
Image default
Bedrijven

Goedkoper je rijbewijs halen doe je zo

Iedereen weet dat rijlessen niet goedkoop zijn. Zeker voor tieners die net beginnen met sparen kan dit een flinke hap zijn uit de portemonnee. Volg deze tips en je zult je heel wat euro’s besparen!

 

 

  1. Consistentie is de sleutel

Een hele goede tip. Blijf consistent met het oefenen van autorijden. Wat hiermee wordt bedoeld is dat je niet zomaar even een maand niet moet lessen. Zo vergeet je namelijk alles. Uit richtlijnen van het CBR blijkt dat je er verstandig aan doet om zeker 1 rijles per week te volgen. Wanneer je tijd over hebt, doe er dan 2. Op deze manier blijft de stof langer hangen en hier heb je op de lange termijn weer profijt van.

 

  1. Rust uit en blijf gefocust.

Je hebt er niks aan om hals over kop in je lesauto te stappen. Omdat je weinig hebt geslapen zal je concentratie niet zo hoog zijn als normaal. Dit is zonde van de les en bovendien van jouw geld. Probeer voor een rijles altijd goed uit te rusten zodat je het meeste haalt uit je rijles sittard.

 

  1. Varieer in de lestijden

Les je vaak na school voor of na het avondeten? Probeer dit dan eens te veranderen. Als je een gaatje in je agenda kunt vinden moet je eens proberen om in de ochtend te rijden, op zaterdag bijvoorbeeld. Zo kun je wennen én oefenen om op elk tijdstip auto te rijden. Iets wat in de toekomst erg waardevol kan zijn.

Gerelateerde artikelen

Eersteklas ledlampen voor uw zaak

De verschillende modellen van het merk Veja

Tom Tailor dameskleding shop je bij Sans-online