Yvonne Sabrina
Image default
Bedrijven

WAAROM KIEZEN VOOR UITVAART UTRECHT?

Bij uitvaart Utrecht bent u van verzekerd dat wij de uitvaart van u geliefde met de meest professionaliteit, respect en kundigheid zullen organiseren en uitvoeren. Maar ook al zou u nog niet overleden zijn en wilt u een overlijdens regeling met ons treffen voor die ene dag, is dat absoluut mogelijk. Wij zijn heel erg lang in het vak en weten waar de schoen het meest knijpt. Droevige dagen waar er een heleboel op u afkomt en dan nog zitten met de zorgen over de uitvaart, de planning, logistiek maar ook de kosten daarvan. Uitvaart Utrecht zorgt ervoor dat dit proces uw zorgen niet vermeerderd nog verergerd maar dat die juist worden verlicht. Dat doen we doordat wij ons zeer ervaren personeel inzetten om u elke stap van de weg te helpen om een zo mooi als mogelijke uitvaart te organiseren voor uw geliefde.  

WAT KOST EEN UITVAART?

 Wij hier bij uitvaart Utrecht zijn het ons bewust van de moeilijke dagen die familie en vrienden nu moeten doorstaan. De stress, en de hoge emoties maken dat u gevoelig bent voor heel veel. Daarom willen wij het u niet moeilijker maken door u torenhoge bedragen te laten betalen voor de uitvaart. Wij bieden verschillende pakketten aan die variëren van heel simpel en strak naar wat grotere en complexere uitvaart evenementen. De pakketten zijn zo schappelijk mogelijk gehouden. Ook kunnen wij u garanderen dat wij in heel Utrecht de laagste prijzen hebben wat de uitvaartkosten betreft. Ook werken wij met verschillende verzekeringsmaatschappijen en beleggingsfondsen waardoor u dus ook na het heengaan verzekerd bent dat u familie niet hoeft op te draaien voor de kosten maar dat die door uw verzekeraar of beleggingsfonds wordt gedekt.  

IK WIL EEN NIET TYPISCHE UITVAART, KAN DAT?

Ja dat kan absoluut. Wij bij uitvaart Utrecht hebben zoals eerder aangegeven heel wat pakketten ter uwe dispositie. De pakketten zijn heel erg divers. Zou uw geliefde bijvoorbeeld een Surinaamse of een Turkse uitvaartwensen is dat ook mogelijk. Wij zorgen ervoor dat alle handelingen vooraf worden gepleegd en dat alle facetten van de uitvaart naar uw wens en van uw overleden geliefde worden voldaan. Zodoende kunt u ook gerust zijn dat de laatste wens van uw overleden geliefde in vervulling gaat. Ook religieuze uitvaarten zijn bij ons mogelijk. Niet alleen de reeds bestaande Hollandse godsdiensten maar ook de niet Hollandse godsdiensten kunnen in de uitvaart worden meegenomen