Yvonne Sabrina
Computers / Internet / Searching

Bestrating in je eigen voor- of achtertuin voor eigen gebruik

Om kosten te besparen leggen veel mensen tegenwoordig hun eigen voor- en/of achtertuin aan. Dit is een goed uitvoerbare taak. Maar wanneer je heb besloten zelf deze tuinen aan te leggen moet je natuurlijk een moeilijke keuze maken. Dit is de keuze van het gebruikte materiaal en waar je dit aanschaft. Zo moet je de keuze maken voor het materiaal dat je gaat leggen, bijvoorbeeld keramische tegels of toch liever grind- split- of sierkeien. Daarnaast moet je ook nog eens beslissen of je het wel of niet wilt laten belichten, op wat voor een manier en wat voor belichting dit dan zou moeten zijn. Dit zijn natuurlijk veel keuzes en wij maken het wat gemakkelijker. Bekijk de website van Van Essen sierbestrating en maak hier je keuze uit ons brede assortiment.

Keramische buitentegels

Keramische buitentegels zijn steeds populairder geworden om twee duidelijke redenen. De tegels zijn erg comfortabel en duurzaam. Daarnaast zijn de keramische tegels kleurvast. Dat houdt in dat ze niet met verloop van tijd vervagen. Daarnaast zijn de tegels licht van gewicht wat het voor de gebruiker gemakkelijk maakt om te leggen. Keramische tegels zijn opgebouwd uit klei en zand gemend met mineralen en kleurstoffen. Hierna wordt het in het proces gebakken waardoor er geen vocht opgenomen wordt. Dit zorgt ervoor dat de tegels niet van kleur veranderen. Daarnaast zorgt de gebakken hardheid van de tegel ook voor het voorkomen van mossen en algen.

Interesse in een aankoop?

Ben jij geïnteresseerd in het leggen van je eigen voor- of achtertuin en weet je niet goed waar je moet beginnen? Of heb jij je plan al helemaal klaar en wil je overgaan tot aankoop van de producten? Bekijk hier de website van Van Essen en maak je keuze voor het juiste product!