Yvonne Sabrina
Image default
Computers / Internet / Searching

De beste hoesjes voor de iPhone 12

De nieuwste iPhones hebben wat langer op zich laten wachten, maar inmiddels zijn ze al een tijdje beschikbaar. Zo hebben de vier toestellen uit Apple haar iPhone 12-serie onder andere een nieuw design, grotere displays en verbeterde camera’s. Wanneer je de beschikking hebt over zo een top toestel is het slim om hem te bescherm met geschikte iphone hoesjes. Door het lezen van deze blog kom je erachter wat de beste hoesjes zijn voor jouw iPhone 12.

 

Op 13 oktober in het jaar 2020 onthulde Apple voor het eerst vier verschillende modellen van de iPhone in één serie. Het Amerikaanse bedrijf presenteerde de iPhone 12, de iPhone 12 mini (5,4 inch), de iPhone 12 Pro (6,1 inch) en de iPhone 12 Pro Max (6,7 inch). Bij deze toestellen hoort ook een groot assortiment hoesjes iphone. Welke hoesjes behoren tot de top drie?

 

Nummer één

In de top 10 van beste hoesjes voor de iPhone 12, is de nummer één van het merk Spigen. De Spigen Ultra Hybrid staat bovenaan in de lijst. De achterkant is gemaakt van twee gegoten materialen, die samen een sterke structuur vormen met een harde en transparante polycarbonaat achterzijde en een schokabsorberende TPU-bumper. Deze slimme structuur zorgt ervoor dat de Spigen Ultra Hybrid eenvoudig te monteren is om je toestel. Het hoesje sluit zich naadloos aan voor de meest optimale bescherming. Spigen staat hier bekend om.

 

Nummer twee

De onbetwiste eerste book case is Rosso Deluxe. Deze book case staat op plek twee. De wallet case is gemaakt van echt koeienleer. Dit is zeer duurzaam en heeft een tijdloos design. In de wallet case vind je een TPU binnenframe. Hier kun je eenvoudig op de iPhone klikken en deze vervolgens goed beschermen. In de flip van de case zitten drie kaartsleuven en een opbergvak. Als je gebruikt maakt van deze Rosso Deluxe case, hoef je dus geen portemonnee meer mee te nemen!

 

Nummer drie

Op plek drie van beste hoesjes voor de iPhone 12 staat de Ringke Fusion. Dit hoesje is uniek en transparant. Het hoesje heeft ook een antikrascoating. De Ringke Fusion bestaat uit twee materialen. De materialen bieden samen een optimale bescherming tegen stoten en vallen. Naast de goede bescherming biedt dit hoesje, wat doorzichtige is, ook een uiterlijk wat stijlvol is.

 

http://iphonehoesjes.nl