Yvonne Sabrina
Image default
Computers / Internet / Searching

De nieuwste muziek uit week 14

In week 14 van 2021 is er weer een hoop nieuwe muziek gereleaset. Er zijn een aantal artiesten die nieuwe muziek lieten horen. Voorbeelden zijn CJ, JoeyAK, Brockhampton en Taylor Swift. In dit artikel worden er twee albums benoemd.

 

Taylor Swift

Op vrijdag 9 april was het zo ver; Taylor Swift haar nieuwe album was te beluisteren. Het album heet Fearless: Taylor’s Version. De zangeres kondigde in februari dat het album snel te beluisteren was. Dat is dus vrijdag 9 april geworden. Het album is een opnieuw opgenomen variant van het album waarmee ze in 2008 een Grammy won en internationaal doorbrak. Taylor Swift heeft het opnieuw opgenomen omdat ze zelf de rechten over haar muziek wil beheren.

 

De zangeres gaf eerder het volgende aan via Twitter: “Ik ben blij te kunnen vertellen dat mijn nieuwe versie van Fearless klaar is en binnenkort te beluisteren zal zijn. Het heeft 26 nummers, waaronder zes nooit eerder uitgebrachte nummers”. De artiest uit Pennsylviana gaf eerder aan dat zij veel heeft gesproken over waarom zij haar eerste zes albums opnieuw maakt. Door de manier waarop zij dit heeft gedaan, hoopt de artiest dat de fans het nog beter begrijpen. Swift voegt toe dat artiesten om zoveel redenen hun eigen werk zouden moeten bezitten. De meest voor de hand liggende reden is volgens Swift dat de artiest de enige is die de muziek echt kent. Het nieuwe album van Taylor kan je op meerdere plekken luisteren. Zo kun je fm radio luisteren

 

JoeyAK

De Amsterdamse rapper JoeyAK kondigde vanuit de gevangenis zijn nieuwe album aan. Hoewel de rapper uit Holendrecht al enige tijd een gevangenisstraf uitzit, heeft het hem niet gestopt wat betreft het maken van muziek. Op zijn sociale media kondigde JoeyAK een nieuw album aan. Zijn vorige EP’s waren Luitenant en HHHK. De rapper heeft op 9 april 2021 het album BodemBoy uitgebracht. Op Instagram was er eerder al een video te zien. Deze video was een trailer van het album. Wil je het album van JoeyAK horen, kan je naar internetradio luisteren.

http://radio-luisteren.nl