Yvonne Sabrina
Image default
Computers / Internet / Searching

Dat is pas kerstsfeer!

Jaja, het is weer zover. De tijd van het jaar komt er weer aan. Nee dan heb ik het niet over sinterklaas, maar over kerstmis natuurlijk. Je kunt de kerstliedjes nu al in eind November in de supermarkten horen. Met een beetje geluk krijgen we dit jaar zelfs een witte kerst. Het mooie aan kerstmis is dat de hele sfeer gewoon veranderd. Je ziet in de stad veel meer lampjes om je heen, er worden kerstbomen opgezet en mensen decoreren hun ramen met nepsneeuw. Kan zijn dat je zelf erg van die kerstsfeer houd en daarom een kerstboom met ballen, slingers, lampjes en noem maar op in huis hebt staan. Of misschien ga je er niet zo erg op in, maar vind je het wel leuk om jezelf een beetje op te kerstmissen. Misschien ben je van plan naar een feestje met kerst thema toe te gaan. Dan heeft UglyXmas precies wat jij zoekt. Namelijk flauwe, warme, foute kersttruien! Hiermee raak je pas echt in de kerstsfeer. 

 

Er is niets wat gezelligheid schreeuwt als een groep mensen met foute truien bij een passend thema. En wat dan al helemaal de spijker op de kop slaat, is dat deze truien naast hun unieke grappige design, ook nog eens ongelofelijk comfortabel en warm zijn. Dat moet dan ook wel, sinds je de truien tijdens kerst draagt en dat is een van de koudste periodes van het jaar. Of doe eens gek en draag de trui in maart, kan jou het wat schelen. Dan heb je het zeker wel lekker warm;). 

 

Je kunt kiezen om een kerstmis trui met een gezellige kerstmis print erop te halen. Daarnaast verkopen we ook kersttruien met een flauw grapje erop, waar iedereen aan de kerstdiner tafel stuk om zal gaan. Weet je niet zeker wat je het liefst hebt, neem dan een kijkje op de website tot je een trui vindt die je aanspreekt.

 

https://www.uglyxmas.be/be_nl