E-sigaret Joyetech eRoll voor beginners

Joyetech is een bekende merk als het gaat om e-sigaretten, ze maken producten die voldoen Aan de markt standaarden . De e-sigaretten van Joytech zijn ook geschikt voor beginnende e-rokers. De beste e-sigaret voor beginnende rokers is de Joyetech eRoll

De Joyetech eRoll starterset beschikt over een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Joyetech levert bij deze starterskit twee e-sigaretten mee, waardoor de gebruiker zelfs tijdens het opladen van de batterij altijd over een e-sigaret beschikt. Deze is qua formaat vergelijkbaar met een gewone sigaret. Voor mensen die willen stoppen met het roken van gewone tabak is dit dus een uitstekende instapmogelijkheid. Om de batterij snel op te kunnen laden krijg je een draagbare en oplader meegeleverd voorzien van een krachtige 1000mAh accu die de eRoll binnen circa 3 uur volledig oplaadt.

De Joyetech eRoll is geschikt voor een ieder omdat je de voldoening krijgt door te roken maar zonder de verslavende stoffen en risico’s voor je gezondheid. Helaas is ook dampen verboden voor jongeren beneden 18 jaar en zwangere vrouwen.

Drie belangrijkste voordelen

  • Het elektronische roken, dampen is aangenamer voor uw omgeving. Roken in het bijzijn van anderen wordt gezien als te zijn asociaal omdat anderen passief meeroken wat evenveel kwaad kan doen als zelf roken.
  • de Joyetech eRoll is makkelijk te gebruiken en je kan verschillend opties van e roken verkennen met of zonder nicotine.
  • de Joyetech eRoll is zorgt ervoor dat beginnende dampers geen last krijgen van bijwerkingen omdat ze een lage nicotine level aanbeveel aan beginnende rokers