Yvonne Sabrina
Image default
Computers / Internet / Searching

Een stralende tand met Witgebit Nederland

Lopend over straat valt je ineens op dat iedereen best wel witte tanden heeft. Het schoonheidsideaal uit het Westen is de aanleiding voor het massaal laten bleken en rechtzetten van onze tanden. Een perfect gebit is de norm, waar we dan ook alles aan doen met beugels, tandpasta en bleekbehandelingen. Toch heerst er ook een bepaalde angst voor het laten bleken van onze tanden, want we moeten ons niet voorstellen dat de glazuurlaag aangetast wordt, de tanden ongelijk gebleekt worden of op langere termijn schade ondervinden aan het gebit. Gelukkig zijn dit slechts fabels, want tanden bleken is zo slecht nog niet voor je tanden.

Het bleken van tanden gebeurt bij Witgebit Nederland op een verantwoorde manier door het gebruik van natuurlijke oliën. De oliën hebben geen effect op de glazuurlaag, waar zuur de tand juist flink aantast. Dit is dan ook één van de grootste angsten voor mensen die twijfelen over het bleken van hun tanden, die nergens voor nodig is. Producten die zuur bevatten, zoals cola, hebben wél een schadelijk effect op de tand. Daarnaast werkt het drinken van rode wijn of koffie en het eten van rode bietjes averechts op tanden. Goed poetsen is in de eerste instantie dan dé oplossing om je tanden weer witter te maken, maar voor het behalen van het optimale resultaat is tandenbleken ideaal. Is jouw interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor Tanden bleken Amsterdam of Tanden bleken Rotterdam bij Witgebit Nederland.

Zijn jouw tanden regelmatig gelig en valt er niet meer tegenaan te poetsen? Overweeg dan eens om je tanden te laten bleken. Bij Witgebit kun je zelf kiezen hoeveel behandelingen je wil ondergaan en of je een keertje wil proberen hoe het tandenbleken bevalt. Heb je nog vragen over onze behandelingen of de effecten van het bleken? Neem dan gerust contact met ons op!

https://witgebitnederland.nl/