Yvonne Sabrina
Computers / Internet / Searching

Het VvE beheer in Rotterdam door VT2000

 

Ervaring – VT2000 is een VvE beheerder die taken uit handen neemt van Verenigingen van Eigenaren door heel Nederland, dus uiteraard ook in de havenstad Rotterdam. In 1997 is VT2000 opgericht en heeft zodoende een ruime ervaring opgebouwd met het beheren van Verenigingen van Eigenaren. In deze 20 jaar is VT2000 uitgegroeid tot een betrouwbare en professionele VvE beheerder. Op elk moment van de dag is deze VvE beheerder bereikbaar en met het SKW certificaat kan een hoge kwaliteit geleverd worden.

Concurrerende tarieven

 Er worden concurrerende tarieven gehanteerd en door inkoopvoordelen wordt er veel geld bespaard voor de Vereniging van Eigenaren. Onderhoudsmeldingen worden daarnaast snel opgepakt.

Twinq

Er wordt gebruik gemaakt van het softwareprogramma Twinq.Hiermee krijgen eigenaren volledig inzicht in de administratie van de Vereniging van Eigenaren. De huidige klanten reageren positief op het programma. Het is makkelijk te gebruiken en ontzettend handig.

AFM

VT2000 staat ingeschreven bij het AFM (Autoriteit Financiële Markten). Dit is de toezichthouder op de financiële markt.Hiermee is er veel kennis van financiële zaken in huis en kunnen er ook adviezen over worden gegeven.

Overgang van oude beheerder

De overgang van de oude VvE beheerder naar VT2000 wordt volledig verzorgd en daarnaast kan er ook een Vereniging van Eigenaren worden opgericht.

Contact

 Om VvE’s te ontzorgen in Rotterdam en omgeving helpen wij u graag verder met het stappenplan en onze GRATIS overstapservice. Onze vakkundige collega’s helpen u graag verder om uw vragen te beantwoorden, een vrijblijvende offerte en/of een persoonlijk gesprek, 0174-286262 of mailen naar info@vt2000.nl.

Heeft u toch liever een Vve beheerder uit de regio van Amsterdam? Schakel dan de Amsterdamse VvE Beheerder in!