Yvonne Sabrina
Image default
Computers / Internet / Searching

Maak het verschil in het sociaal domein

Hoewel je het niet direct zal merken, is de samenleving zeer dynamisch. Dagelijks gebeuren er dingen, die een deel van de samenleving of de maatschappij in het geheel zullen beïnvloeden. Sommigen zullen er geen last van ervaren, omdat het deelnemen aan de maatschappij geen verdere problemen veroorzaakt voor hen. Echter, er is een steeds grotere groep die zich moeilijk kan aanpassen aan de gestelde eisen van de samenleving, waardoor het alleen maar lastiger wordt om mee te doen. Denk maar eens aan de groep arbeidsongeschikten, van wie er zeker een aantal zijn die graag een baan willen oppakken. Hoe zorg je ervoor dat deze mensen weer deel kunnen nemen aan het arbeidsproces? Als professionele opleider zal Professional Partners ervoor zorgen dat jij door onze Academy alle ins en outs van het maatschappelijk domein zal kennen.

Professional Partners heeft als doel het alloceren van talenten in het sociaal domein, zodat het verschil tussen vraag en aanbod van arbeid zal verkleinen. Wij werken om die reden veel samen met gemeenten, zodat vacatures gemeenten opgevuld zullen worden. De gemeente krijgt dagelijks te maken met mensen die kampen met schulden, voor wie schuldverlening ingeschakeld moet worden, of met mensen die met moeite zelfstandig kunnen wonen. Professional Partners leidt daarom talenten op om het verschil voor deze mensen te maken en bij te dragen aan het optimaal functioneren van de samenleving. Na onze trainingen en cursussen kun jij onder andere aan de slag als consulent in de wet maatschappelijke ondersteuning of participatiewet en vul jij de Vacature schuldhulpverlener op.

Wil jij jouw steentje bijdragen aan de maatschappij en kun jij het verschil maken in het maatschappelijk domein? Dan staat Professional Partners voor je klaar om jou te begeleiden en op te leiden tot ware professional. Bovendien zullen wij je voorstellen aan werkgevers, voor wie je aan de slag kan!

https://professionalpartners.nl/