Yvonne Sabrina
Computers / Internet / Searching

VvE beheerder Diemen

De VvE beheerder in Diemen kan helpen om orde op zaken te stellen in uw Vereniging van Eigenaren. Het beheer en het bestuur van zo’n organisatie kan tijdrovend zijn en een druk leggen op de leden. De VvE beheerder in Diemen kan die druk wegnemen met hoge kwaliteit diensten van allerlei aard. Zo kunnen ons specialisten ervoor zorgen alle financiële taken naar behoren worden uitgevoerd waardoor het kasboek weer klopt en wanbetalers worden aangepakt. Verder kunt u ons de secretariële werken laten beheren. Vergaderingen worden dan op tijd aangekondigd en de bijeenkomst wordt op professionele wijze verzorgd.

Verder kunnen we met ons beheer de veiligheidsvoorwaarden naleven door het instellen van een MJOP (meerjarenonderhoudsplan). Een expert regelt in dat geval de communicatie tussen diegenen die het bouwkundig beheer verzorgen, de Vereniging van Eigenaren, de techneuten en elektriciens. Voor alle informatie over onze werkzaamheden kunt u terecht op de website van onze VvE beheerder te Diemen.

Financiële zaken beheren

De financiën laten beheren is mogelijk indien u kiest voor de services van de VvE beheerder uit Diemen. Wij verzorgen zoal de administratie van de crediteuren en debiteuren. We controleren facturen kritisch. Als VvE beheerder in Diemen houden we de ledenbijdragen bij en incasseren deze volgens de aangewezen methode. We beheren spaar- en bankrekeningen en zorgen dat de verzekeringen up-to-date zijn en van toepassing op de beheerde complexen van de Vereniging van Eigenaren. Op die wijze is het mogelijk om voor een gezonde financiële basis te zorgen en het bestaan van de Vereniging van Eigenaren te garanderen. Hiervoor zet u ons VvE beheer voor Diemen in.

Secretariële zaken beheren

De secretariële bezigheden kunt u ook door ons laten beheren. De VvE beheerder van Diemen zorgt ervoor dat ledenvergaderingen op tijd worden aangekondigd. Daarbij zullen vergaderstukken worden opgestuurd en zullen leden van de Vereniging van Eigenaren hierover bericht van ontvangen. Verder kan een specialist de vergaderbesluiten notuleren en met eventuele bijlagen verspreiden. Het secretarieel bestuur en beheer is op die manier in goede handen met de hulp van de VvE beheerder in Diemen.