Yvonne Sabrina
Computers / Internet / Searching

Wat is Schiphol valet parking?

Als je vaker op reis gaat en gebruikt heb gemaakt van Schiphol parking dan zal je heus wel het woord valet parking tegen zijn gekomen. De meeste mensen maken gebruik maar zouden je niet goed kunnen uitleggen als hun leven erbij hangt. Lees verder voor meer informatie over valet parking.

Een van de meest gebruikte vormen van Schiphol parking is valet parking. Vanwege het gemak kiezen vele zakenlui en ook heel veel individuen voor deze methode van parkeren. Bij valet parking rij je naar Schiphol en bij aankomst wordt je auto overgenomen door een van de medewerkers. Deze zorgen ervoor dat je auto op jou geserveerde plek geparkeerd wordt totdat jij terug komt van je reis. Bij terug komst staat een medewerker met je auto te wachten bij de dicht bij zijnde aankomsthal. Bij valet parking ben je wel verplicht vroegtijdig online te reserveren.

De voordelen van Valet parking is tijd besparen, doordat je recht reeks met je eigen auto naar je aankomsthal kan rijden en niet zelf moet gaan uitkijken naar je gereserveerde parkeer plek. Daarnaast ben je niet afhankelijk van een busrit of shuttle service om op tijd te zijn voor je vlucht.

Een nadeel van valet parking kan zijn dat het moeilijk is om je auto sleutels te overhandigen aan een wild vreemde vooral omdat je niet kan zien of de medewerker van het parking bedrijf je auto goed behandeld. Afgezien hiervan is valet parking veel duurder dan de andere manieren van parkeren

Bron: www.goedkoopparkerenschiphol.eu