Yvonne Sabrina
Computers / Internet / Searching

Chocolade is goed voor de huid

Het is voor iedereen belangrijk om een gezonde huid te hebben, er zijn een aantal manieren om hiervoor te zorgen. Als je in de winkels loopt zie je overal een groot aanbod van zalfjes om de huid te verzorgen. Dit is een manier om je huid te verzorgen maar daarnaast is het belangrijk om gezond te eten. Wat veel mensen al weten maar groente en fruit bevatten stoffen die het lichaam nodig heeft. Er zijn ook voedingsmiddelen waar mensen nog niet van af weten die ook belangrijk zijn voor het lichaam. 

Chocolade is een voorbeeld van een onbekende voedingsmiddel dat goed is voor je lichaam, het zorgt voor een betere huis en werkt tegen rimpels. De zuurstof die in de cacoa voorkomt wordt enkele uren na het nuttigen van de chocolade opgenomen in het bloed, het bloed vervoert het zuurstof naar de huid. Om misverstanden te voorkomen, het gaat hier om pure chocolade van 70% cacoa, bij de overige chocolade zal dit niet van toepassing zijn. De 70% puur chocolade bevat flavonoiden en dit zijn geode antioxidanten dat goed is voor de huid.

Een ander product waarvan weinig mensen weten dat het goed is voor de huid, is rode paprika. Rode paprika bevat veel topvitamins met vitamine B6, deze vitamine is goed voor de huid tegen rimpels en acne. Een ander voordeel van de rode paprika is dat het lekker is en maar 30 calorieen bevat.

Vitamine D is goed voor de gezondheid en voor de huid, deze vitamine kan opgedaan worden door in de zon te zitten. De stralen die van de zon af komen moeten op het lichaam terecht komen waardoor ere en stof wordt ontwikkeld. Er zit ook een nadeel hieraan, bij het teveel in de zon zitten of opvangen van straling kan dit gezondheidsproblemen veroorzaken. In het ergste geval kan kunnen vreselijke ziektes optreden.

https://www.topvitamins.nl