Yvonne Sabrina
Computers / Internet / Searching

De prestatie van het personeel

Voor elk bedrijf is het belangrijk dat de financiële administratie op orde is. Het uitvoeren van de administratie is geen leuk werk vanwege de hoeveelheid en eentonig werk maar toch moet het gedaan worden. Door de hoeveelheid worden er snel fouten gemaakt, het verwerken van de administratie is geen gemakkelijke opgave. 

Grote bedrijven hebben daarom een aparte afdeling die verantwoordelijk is voor de administratie, het personeel dat voor deze afdeling is aangenomen moet de administratie constant bijhouden. Alleen voor de grotere bedrijven is het mogelijk om een aparte afdeling voor de administratie te hebben omdat het binnen het budget past. Kleine bedrijven daar in tegen hebben een klein budget en kunnen niet de kosten betalen die daarbij komen kijken. In de meeste gevallen voert de ondernemer daarom de administratie zelf uit maar de kans op fouten is groot omdat niet over degene niet over de juiste kennis beschikt. De tijd die een ondernemer er zelf moet insteken is veel, in die tijd konden andere werkzaamheden of een belangrijke deal worden gesloten. De dagelijkse werkzaamheden kunnen niet achter blijven, dit is namelijk de bron van inkomsten voor het bedrijf. Zonder deze inkomsten was het bedrijf failliet geweest. 

Er zijn opties om de administratie uit te besteden en de zekerheid te hebben dat zij dit goed uitvoeren. Bedrijven die een salarisservice zijn bieden aan om de gehele administratie over te nemen zodat het goed wordt verwerkt. Het personeel krijgt het salaris op tijd op de rekening gestort met als gevolg dat zij tevreden zijn en meer prestatie op de werkvloer zullen leveren. Als je als werknemer je salaris niet ontvangt wil je geen prestatie meer leveren omdat je voor het geleverde werk niet wordt beloond zoals is afgesproken. Bij het inschakelen van een salarisservice kan daarnaast gekozen worden voor een online administratie, de ondernemer en het personeel kan de administratie op het internet inzien.

http://www.cbbs.nl