Yvonne Sabrina
Computers / Internet / Searching

Enkelgolf en dubbelgolf dozen bij De Dozenhal

Het aanbod dozen is enorm groot, niet alleen qua bedrijven, maar ook de hoeveelheid soorten en maten. Hoe kiest u nu welke doos u moet hebben?

Enkelgolf dozen

De dozen die De Dozenhal op voorraad heeft, zijn gemaakt van golfkarton. Dit is een kartonsoort die bestaat uit ten minste twee lagen. De eerste laag is vlak papier, ook wel de dekbaan en de tweede laag is een gegolfde laag papier dat op het contactpunt met de eerste laag vastgelijmd zit. Enkelgolf karton is geschikt voor het verpakken, verzenden en beschermen van lichte goederen tot ongeveer 30 kilo. 

Dubbelgolf

Bij dubbelgolf karton worden er meer golven toegevoegd aan het karton. Dit bevordert de stevigheid van het verpakkingsmateriaal. Wanneer u zwaardere producten wilt versturen, kunt u voor dit verpakkingsmateriaal kiezen. Beide soorten hebben wij in een grote hoeveelheid maten.

Goede kwaliteit en een grote voorraad

Naast enkelgolf en dubbelgolf, hebben we ook tabaksdozen. Dit zijn zeer zware palletdozen die gebruikt worden in de tabaksindustrie. Deze verpakkingen bestaan uit twee losse gelijke delen die over elkaar heen schuiven en zijn daardoor in hoogte verstelbaar. De binnenkant is net iets kleiner dan de buitenkant, waardoor de binnenkant als het ware in de doos hangt. Door de binnenkant in de buitenkant te plaatsen, worden er eigenlijk twee dozen gecreëerd. Op die manier worden ze extra sterk en zijn ze uitermate geschikt om zeer zware producten mee te vervoeren. Al deze verpakkingsmaterialen zijn in grote hoeveelheden beschikbaar. Hiernaast hebben wij ook verpakkingsmaterialen afkomstig uit een restpartij. Deze zijn kwalitatief zeer goed, maar kunnen we toch tegen een lagere prijs aanbieden. Verder hebben we een grote voorraad, hierdoor hebben wij altijd wel een formaat dat bij u past. U grijpt dus nooit mis! Staat uw formaat er toch niet bij? Dan kunnen wij een doos op maat laten maken voor u. Bij ons kunt ook meteen tape bij bestellen om uw pakketten stevig dicht te doen. Goed tape is van essentieel belang bij het verpakken van uw producten. Als u vandaag bestelt is levering vaak morgen al mogelijk. Doordat wij het transport in eigen beheer hebben, kunt u bestellingen vanaf 700 euro gratis laten bezorgen. Dat is het voordeel van een partner met onafhankelijke bezorgservice.