Yvonne Sabrina
Image default
Computers / Internet / Searching

Festival kapsel vrouwen

Festival kapsel

Over een week begint de lente en dan komen de eerste festivals er al weer aan. Festivals zoals Lowlands, Mysteryland en Tomorrowland trekken miljoenen bezoekers bij elkaar en elke keer weer zie je de meest bijzondere outfits en kapsels. Het is natuurlijk ook wel begrijpelijk dat iedereen er op z’n best wilt uit zien op een mooie zonnige dag waarbij je lekker staat de dansen en geniet van het festival. Voor zowel mannen als vrouwen is het een struggle om te bepalen hoe je haar gaat doen op een festival.  Een kapper Delft weet hier wel raad mee en in deze blog gaan wij je voorbeelden en inspiratie geven om een goed kapsel uit te kiezen tijdens je favoriete festivals zodat alle ogen op jouw gericht zijn.

In deze blog zullen we ons speciaal gaan richten op de vrouwen. In de andere blog die volgende week online staat kan je meer info vinden voor mannen. Om de lijst af te trappen beginnen we met een simpel kapsel en dat is de festival knot. Iedereen met een beetje lang haar is zeker in staat om zijn haar in een knot te doen. Als je niet zo creatief voelt, maar wel je haar goed in model wilt houden is de knot natuurlijk de ideale oplossing. Je kunt ervoor kiezen om een nette knot te nemen of voor een messy bun te gaan. Het voordeel van een knot is dat je geen losse plukken in je gezicht krijg en dat je haar niet zo heel erg vies wordt. Daarnaast hoeft je haar niet strak getrokken te worden en blijft het bijna wel de hele dag goed zitten. Als je wel lastig haar hebt kun je natuurlijk gebruik maken van haarlak.

Een andere optie is een leuke creatieve vlecht. Wil je wat meer tijd aan je haar besteden ga dan voor een creatieve vlecht. Een vlecht is hip en met een vlecht zal jij de show stelen op de festivals. Als je een vlecht stevig in wilt vlechten kun je ook langs de kappers in delft gaan, zodat je haar de hele dag goed in model blijft.

https://www.onekappers.nl/