Yvonne Sabrina
Image default
Computers / Internet / Searching

Fout is weer helemaal goed

De foute kersttrui is iets waar steeds meer mensen tegenwoordig van gehoord hebben en misschien ook wel aan doen. Het is een trend die is over komen waaien uit Amerika en Engeland, in deze landen dragen heel veel mensen rond de kerstperiode een foute kersttrui en dat is heel normaal. In Nederland zien we deze trend ook ieder jaar populairder worden en doen de Nederlanders lekker fout met kerst.

Er verwijden steeds meer galajurken en maatpakken bij de kerstdiners in Nederland en deze maken plaats voor foute kersttruien. Deze foute truien zijn er in allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en vormen te vinden in diverse winkels en websites. In Engeland en Amerika doen de mensen het al massaal en dat is over komen waaien naar Nederland, België en Duitsland waar deze trend ook veel meer te zien is rond de kerstperiode. Hoe fouter en gekker de kersttrui is, hoe beter het is, zo blijkt wel uit de foto’s die worden geplaats en verspreidt om social media. Ook bekende mensen in binnen en buitenland doen mee met de trend en kiezen en dragen een leuke kersttrui. Hierdoor gaan ook mensen dit voorbeeld volgen en over gaan tot het kopen van een foute kersttrui met kerst.

Ook is er in Nederland een goede doelen actie gestart met de trui, namelijk voor kinderen die geen eten, warmte of liefde hebben met kerst. Hier wordt geld ingezameld door iedereen die met kerst een foute kersttrui draagt en dit deelt op het internet en natuurlijk ook doneert voor die fantastisch goede doel. Met kerst is het ook een goed moment om aan mensen te denken die het minder hebben en deze ook te helpen en mogelijk geld te storten, zo draagt de foute kersttrui ook nog is bij aan het goede doel.

 

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/