Werkt het echt?

Je hebt vast wel eens van een korset gehoord. Vooral vroeger werd dit gedragen om een smaller tailler te creëren. Vroeger was het wel heel extreem maar je hebt nog steeds een soort korsetten in omloop. Dit wordt een Latex Waist trainer genoemd. Waist training is een proces waarbij je wilt afvallen rond het taille. Dit kun je doen door een waist trainer te dragen. Het werkt effectief maar je moet er wel genoeg discipline voor hebben om de waist trainer constant te willen dragen.

De modellen zijn er in verschillende maten. Zo kan iederee er eentje dragen. Of je nu vrij dik bent, een vrouw of man bent, het is geen probleem. Een goed merk wat ik zeker aan raad is de Ann Chery variant. Ann Chery kopen? Dit kan bij alle goede aanbieders van deze korsetten. Het is de bedoeling dat je de korset een aantal uur per dag draagt. Vooral tijdens het sporten is het de bedoeling dat je hem draagt. Er zijn sport modellen verkrijgbaar zodat je comfortabel maar wel effectief kunt gaan sporten. Tijdens het sporten zul je gaan zweten en vet verbranden. De plek waar je de wais trainer draagt zal extra warm worden waardoor je er nog meer vet verbrandt. Het taille zal dus slanker worden en de buik wordt platter. Daarnaast kan het ook jouw houding verbeteren. Sommige mensen doen het ook alleen om die reden. Door het strakke korset zul je rechter staan en lopen waardoor je houding verbetert en de onderrug wordt versterkt.

Het verhoogd verder de thermische activiteit en het zweten. De compressie wordt er ook hoog door. Je kunt, als je genoeg wilskracht hebt, binnen een maand zo een vijf centimeter kwijt raken. Je moet hem wel elke dag dragen en voldoende sporten om er resultaat uit te krijgen. Het vermindert dus verder ook rugklachten en verbetert de houding. De kern van je lichaam kan ook beter worden.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/