Yvonne Sabrina
Computers / Internet / Searching

Zo vind je een goede webshop voor een waterpijp

Rook je graag regelmatig de waterpijp met enkele vrienden of gewoon even om te ontspannen? Dan is het zeker een goed idee voor jou om er zelf een te kopen. Een shisha bestellen kan je heel makkelijk online. Er zijn een heleboel webshops die een mooi assortiment van shisha’s aanbieden. Maar dan is er nog de vraag welke online shops goed en betrouwbaar zijn om jouw waterpijp bij te bestellen. Om die keuze makkelijker te maken, hebben we hier enkele tips verzameld.

Dit zijn de dingen waar je op moet letten wanneer je een webshop om een waterpijp te bestellen:

– Kijk de website waarop je wil bestellen goed na. Check of ze betrouwbaar is door naar de emblemen van online keurmerken te zoeken of zoek het KvK-nummer op. Je kan ook naar de betaalmogelijkheden kijken. Een betrouwbare site heeft meestal ook betrouwbare betaalmogelijkheden zoals iDeal. En dan nog een logische maar goede tip: volg je buikgevoel. Als je een slecht voorgevoel hebt bij een website, zoek dan beter nog even verder.

– De prijs is niet het belangrijkste. Op sommige websites zal je ‘mooie’ aanbiedingen tegenkomen zoals bijvoorbeeld een spotprijsje als je twee shisha’s ineens bestelt. Maar zo’n aanbiedingen zijn meestal ook echt te mooi om waar te zijn. Waarschijnlijk krijg je je bestelling wel, maar de kwaliteit van de shisha’s zal niet al te best zijn. Een normale prijs voor een kwalitatieve waterpijp ligt rond de €60 en €90.

– Lees reviews over de website. Zoek naar de reviews van andere klanten van de webshop. Soms staan die op de website zelf en soms kan je even rondzoeken. Meestal kan je hier wel wat uit opmaken over de betrouwbaarheid van de webshop. Maar volg ook niet klakkeloos de reviews, want mensen hebben altijd eerder de neiging te klagen dan lof te uiten over iets dat goed gaat.

https://premium-hookahs.nl/