Yvonne Sabrina
Computers / Internet / Searching

Software om uren te registreren

Uren registreren, bij een groot bedrijf is het handig om dit via goede software te doen. Bij kleinere bedrijven is het al overzichtelijk als de uren op een Excel sheet worden gezet. Werk je met afdelingen bij een grote concern, dan zal er de juiste software voor nodig zijn. Welke software moet je kiezen in 2018? Lees snel verder voor een aantal goede programma’s.

Teamleader is een programma waar je de boekhouding mee kunt regelen. Salarisstrook, maar ook het registreren van uren is met deze software gewoon mogelijk. Je kunt allerlei activiteiten registreren en afvinken als het afgerond is. Denk aan meetings of lezingen. Je kunt ze allemaal verwerken zodat je aan het eind van de dag alles af kunt vinken. Je kunt de uren registreren per medewerker zodat je een duidelijk overzicht hebt. Alle rapporten kun je uiteindelijk uitdraaien en downloaden. Ook kun je de tijd factureren.

Bij Digitaal kantoor draait het geheel om projectmanagement en de uren registratie daar van. Ook lead management is hier mee mogelijk. Je kunt diverse overzichten maken zodat je duidelijk de uren van het personeel in kunt zien. Offertes en facturen kun je ook downloaden en inzien. Dit kan op elke computer maar ook op mobiele telefoons zodat je onderweg alles in kunt vullen. In de trein naar werk of huis bijvoorbeeld.

Bij Kleisteen hebben ze ook volledige software voor de boekhouding. Er zit een compleet basispakket bij. Aangifte, facturen en offertes zijn eenvoudig in te voeren en te downloaden. Ook kun je er gemakkelijk mee mailen. Mysolution heeft ook goede software voor HR en staffing.

Timechimp, niet te verwarren met Mailchimp is ee website die puur en alleen urenregistratie software aanbiedt. Alles wordt erg eenvoudig aangegeven. Facturen, uitgaven en declaraties kun je op die manier eenvoudig invoeren, bewerken en doorsturen naar personeel. Projectmanagement is ook mogelijk zodat je de projecten makkelijk bij kunt houden en inzichtelijk kunt maken.  

https://www.mysolution.nl/nl-NL/Home