Zomeraccessoires voor 2018

De zomer staat weer voor de deur. Het is dus tijd om vier accessoires te bespreken die zeer geschikt zijn voor de zomer.

 

Een lichtgewicht stropdas

Hoewel de gedachte om in de zomer een pak te dragen genoeg is om velen van ons in zweten te laten uitbarsten, zijn er zeker enkele warmweer-evenementen in je agenda die oproepen tot volledig dichtgeknoopte stijl (denk aan een huwelijk of belangrijke klantenbijeenkomsten).

En hoewel een stropdag in een lichtgewichtstof geen enkel verschil zal maken voor hoe je je in de hitte voelt, zal de textuur en het uiterlijk je outfit een vibe geven die bij het seizoen past. Een goed voorbeeld is een stropdas van katoen en linnen.

 

Geweven riem

Een geweven riem is een klassieker voor heren, die een Riviera-gevoel gtoevoegt aan elke outfit en tegelijkertijd een vleugje verfijning uitstraat. Hoewel cancasstijlen misschien beter geschikt zijn voor de zomer, biedt een tijdloze bruinlederen optie de ultieme veelzijdigheid en kan het hele jaar door worden gedragen, met een hogere ROI. Masters van de stijl, Anderson’s is een Italiaase riemspecialist bekend om zijn hoogwaardige ontwerpen die zijn gemaakt om lang mee te gaan.

 

Canvas horloge

Je kleding is niet het enige dat moet worden aangepast aan de hitte – je horloge zou dat ook moeten zijn. Daarom raden we aan om in de zomer uw alledaagse stalen of lederen bank uurwerk te verwisselen voor een canvas bandhorloge. Lichtgewicht, ademend en klaar voor de zomer, het is een eenvoudige schakelaar die het verschilt maakt voor zowel je look- als comfortniveau in de hitte.

 

Pet

Een pet past perfect bij de mentaliteit die bij een relaxte zomer hoort. Als je geen zin hebt om je haar te doen, zet je gewoon een trucker pet op je hoofd en zie je er meteen stijlvol uit. Ook zijn petten enorm handig om de zon uit je ogen te houden.