Een website laten maken

Een website laten maken bij SiteToGo levert je aardig wat voordeel op. Je eigen professionele website kan heel snel opgeleverd worden. Binnen één week is heel reëel. Al is binnen één week opleveren heel goed haalbaar, deze afleversnelheid is altijd nog afhankelijk van de tijd die jij neemt om te reageren op hun voorstellen c.q. ontwerp. Neem je zelf dus alle tijd voordat je de foto’s, videomateriaal, teksten, logo en overige content aanlevert, is een afleversnelheid van één week soms niet haalbaar.

Een website laten maken, is aan te raden

Ook ik heb een website laten maken door SiteToGo. Ik had wel al wat ervaring met het maken van een website. Jaren geleden. Toen elk zichzelf respecterend bedrijf op zijn minst een website moest hebben. Ik had tijd genoeg en ging aan de slag. Hier en daar wat codes van andere sites ‘gepikt’, vervolgens aangepast, in een HTML-editor gezet en gekeken of het allemaal werkte. Werkte het? Gelukkig! Maar als je me vroeg wat ik dan gedaan had, kon ik het je niet vertellen. Het was dan puur geluk. Werkte het niet? Dan begon ik vlijtig weer overnieuw. Het was een enorme klus voor iemand die er helemaal geen verstand van had. Maar het eindresultaat mocht er zijn. Ik was er reuze trots op. Het was echter een statische website. Hier en daar veranderde er wel eens wat. Maar een responsive website was het zeker niet. Een SSL verbinding? Indertijd geen idee wat het betekende, dus ook geen aandacht aan geschonken. Zo kan ik nog wel even doorgaan.

Daarom heb ik ervoor gekozen een website te laten maken

Een website laten maken, levert tegenwoordig zoveel meerwaarde op dan vroeger. Ik mis simpelweg de inhoudelijke kennis om ook een goede website te maken. Gezien mijn ervaringen in het verleden zoals je hierboven al een klein inkijkje van me kreeg, heb ik er nu voor gekozen een website te laten maken. Ik weet precies wat ik wil, door mijn eigen ervaringen kan ik ook goed overweg met het CMS waarmee je tegenwoordig heel eenvoudig je website die je hebt laten maken, ook zelf kunt aanpassen. Dat was wel een van de voorwaarden toen ik besloot de website te laten maken door SiteToGo. Ik moest 100% baas kunnen zijn over mijn eigen website. Heb ik toch eens een vraag waar ik niet uitkom, kan ik altijd contact opnemen. Prima geregeld dus.