Yvonne Sabrina
Image default
Computers / Internet / Searching

Engelse Scriptie nakijken bij Scriptium

 Laat jouw Engelse scriptie nakijken door Scriptium, centrum voor educatieve ondersteuning. Hun professionele en academisch geschoolde correctoren kunnen jouw scriptie nakijken op taal, structuur en inhoud. Ontvang diepgaande en relevante feedback op de inhoud van je scriptie en zorg dat je jouw onderzoek naar een hoger niveau kan tillen.

 

Engelse scripties

Wie laat je jouw Engelse scriptie nakijken? Doe je dat zelf, of heb je een buurvrouw die toevallig een paar jaar in Groot-Brittannië heeft gewoond? Het is steeds gangbaarder dat Nederlandse studenten, met Nederlands als moedertaal, een Engelstalige scriptie moeten schrijven voor een opleiding aan een universiteit of hbo-instelling. Dit komt omdat hogere onderwijsinstellingen steeds vaker het lesmateriaal in het Engels aanbieden en dan volgt logischerwijs een Engelse scriptie. Daarnaast globaliseert onze wereld zeer snel en komen we steeds vaker in aanraking met Engelssprekende internationale instanties. Dat je als Nederlander dus ineens een Engelse scriptie in moet leveren, is niet gek.

 

Engels als tweede taal en academisch Engels

Als Engels je tweede taal is, kan het een behoorlijke uitdaging zijn om een hoogstaande scriptie te schrijven in correct en academisch Engels. De tekst dient niet alleen foutloos te zijn, maar de toon en stijl dienen ook aan te sluiten op het doel van de scriptie: het objectief en betrouwbaar overbrengen van sluitende en heldere informatie. Zelfs voor Engelse studenten is het niet altijd even gemakkelijk om academisch te schrijven. Maar hoe doe je dat dan als Engels niet je sterkste punt is? Wij bevelen je aan je scriptie  door Scriptium.

 

Scriptium

Scriptium biedt in essentie vier diensten die je kunnen helpen: de nakijkdienst, tentamentraining, bijles en de begeleidingsdienst. De nakijkdienst is eigenlijk precies wat de term al zegt: Scriptium zal jouw Engelse scriptie nakijken volgens jouw persoonlijke verzoek. Je kunt namelijk kiezen uit een taalcontrole (een correctie op correct taalgebruik en een gepaste stijl en toon), een structuurcontrole (een beoordeling van verwijswoorden en ontbrekende en/of overbodige informatie) of een unieke inhoudscontrole (een correctie op tekstniveau waarbij de scriptie als geheel wordt bekeken). Je kunt deze diensten combineren of apart afnemen. We raden vooral de inhoudscontrole in combinatie met een taalcontrole aan. Een scriptie is namelijk een tekst die aan veel eisen moet voldoen, die veel verschillende onderdelen moet bevatten en waarbij samenhang tussen de verschillende scriptieonderdelen essentieel is. Het is ontzettend waardevol om kwalitatieve feedback te ontvangen van een scriptiespecialist over je document.

 Scriptiebegeleiding

De begeleidingsdienst is voornamelijk handig als je hulp wil tijdens het schrijven van je scriptie. Je dient een verzoek in op de website en dan zoekt Scriptium een begeleider die geschikt is voor jou. Het is overigens mogelijk om helemaal zelf te bepalen waar en hoe je scriptiebegeleiding wil. Wij stellen dus voor dat je gezellig samen in een café gaat zitten of misschien is het juist wel wenselijk om gewoon bij jou thuis aan de keukentafel te werken. En het mooie aan Scriptium is dat ze begeleiders hebben die excellent academisch Engels spreken en daarnaast gewoon het Nederlands beheersen. 

 

https://www.scriptium.nl/