Yvonne Sabrina
Image default
Computers / Internet / Searching

Wat te doen bij coronaverveling?

Nederlands is vanaf maart al in quarantaine. Dit resulteert naar goed handenwassen, zo veel mogelijk thuis blijven en geen fysieke contact met vrienden. Vaak slaat hierdoor de verveling bij veel mensen toe. Het gamen ben je bijvoorbeeld zat en weet niks anders te verzinnen. Nederland blijft waarschijnlijk nog maanden vast dus ben je wel vereist jezelf te vermaken. In dit artikel lees je een aantal ideeën om jezelf te vermaken in deze lastige tijden.

 

Fitness

Veel mensen die voorheen ging fitnessen kunnen dat nu niet meer, aangezien alle sportscholen dicht zijn. Het is dus een leuke bezigheid om haltertjes of elastiek te halen om toch fit te blijven. Het is immers erg zonde om je jaren aangetrainde six-pack te vergooien door een paar maanden thuis te zitten. Heb jij nog nooit gesport in de sportschool is het nu mooi het moment om het ervaren. Het grootte voordeel van thuis fitnessen is dat je je eigen tempo kan aanhouden. Je hebt dus geen mensen die vragen hoeveel setjes je nog moet doen met een apparaat.

 

Borspel / kaartstpel

Bij veel families zijn je gezinsleden ook opgesloten in huis. Een mooi moment om in de avond na het avondeten een bordspel of kaartspel bij te pakken. Denk bijvoorbeeld aan spellen die wat langer duren, zoals Monopoly of Risk. Hiermee kan je zowat eindeloos plezier mee maken.

 

Drummen

Tot slot is het een leuke bezigheid oom een muziekinstrument te kunnen bespelen. Je hebt immer nu mooi de tijd ervoor. Vaak denken mensen nog dit een dure hobby is maar je hebt bijvoorbeeld veel elektrische drumstellen voor prikkie online staan. Je kunt er ook voor kiezen om na het coronavirus het drumstel terug te geven door een elektronisch drumstel huren. Ideaal voor mensen die zich vervelen. Maar hoe kom ik aan mijn lesstof zou je je vast afvragen? Door online muziekles te volgen.

https://www.onlinedrumles.nl/